KNW ACADEMIE

Leren van elkaar

Coalitie Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid (DIG) organiseerde een filmavond met 'Hidden Figures', de beroemde film over drie Afro-Amerikaanse wetenschapsters die rond 1960 werkten bij de NASA. 'Een gezellige avond vol inspiratie, open dialoog en samen genieten van een goede film.' donderdagavond 26 oktober 2023 in het NWT kantoor in Den Haag.

2310 DIG filmavond

Coalitie DIG: Filmavond 'Hidden Figures'

26 oktober 2023 | 18:00 eten; 18:45-22:00 programma | Den Haag

De film 'Hidden Figures' nodigt uit tot reflectie over het onderwerp van diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid in de samenleving. Na de film hebben we in kleine groepjes doorgepraat en de film besproken aan de hand van vragen. We hebben elkaar geïnspireerd, naar elkaar geluisterd en onze eigen ervaringen gedeeld, én genoten van een goede film.

Over 'Hidden Figures' - De film vertelt het waargebeurde verhaal van drie Afro-Amerikaanse wetenschapsters die rond 1960 werkten bij de NASA, in de West Area Computing Unit waar uitsluitend vrouwelijke Afro-Amerikaanse wetenschappers werkzaam waren. Dankzij hun berekeningen slaagde de Amerikaanse ruimtevaarder John Glenn er in 1962 als eerste Amerikaan in een baan om de aarde te vliegen.

Locatie: NWT kantoor, Lange Voorhout 90 in Den Haag

- - -
ORGANISATIE
Coalitie Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid (DIG) in de watersector

DIG

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl