KNW ACADEMIE

Leren van elkaar

KNW Excursie - Op bedrijventerrein Euvelgunne in Groningen zijn klimaatadaptieve maatregelen gerealiseerd die een interessant voorbeeld zijn voor andere bedrijven en bedrijventerreinen. Geslaagde KNW excursie met inspiratie voor velen, mmv Projectgroep Euvelgunne, gemeente Groningen en de Hanze Hogeschool; donderdag 8 juni 2023.

bedrijventerrein euvelgunne

Klimaatadaptieve bedrijventerreinen

Excursie Euvelgunne
donderdag 8 juni 2023 | 10:30-13:30 | Groningen

KNW Themagroep Water en Ruimte organiseerde een excursie naar bedrijventerrein Euvelgunne in het centrum van Groningen. In Project Euvelgunne worden diverse klimaatadaptieve maatregelen gerealiseerd. We kregen uitleg over uitgevoerde maatregelen, samenwerking, aanpak, succesfactoren en meer.

We waren te gast bij familiedistilleerderij Hooghoudt, met presentaties over Project Euvelgunne en een excursie langs bedrijven op het bedrijventerrein. Het was een zeer interessante en inspirerende excursie.

2306 euvelgunne 2

DOWNLOAD
- Euvelgunne, presentatie met oa opgaven, doelen en succesfactoren
- Euvelgunne, handout bij de excursie met oa voortgang, monitoring tussentijdse resultaten en betrokkenheid onderwijsinstellingen

PROGRAMMA

10:30    Inloop met koffie/thee
11:00   Welkom namens KNW, door Ria Löschner
Toelichting door:
- Eric Ebbers (Gemeente Groningen)
- Floris Boogaard (Hanze Hogeschool)
12:00   Excursie olv Willem Huizing Buiter (Gemeente Groningen)
13:30   Lunch en afsluiting

 

2306 euvelgunne 3

- - -
Organisatie
KNW Themagroep Water en Ruimte

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl